An error has occurred while validating the configuration settings

Posted by / 09-Apr-2018 17:15

An error has occurred while validating the configuration settings

I have gone through every website I can find, and the usual answers mention refreshing dependencies (Which I believe fixes it for manual deployment, but not for automatic) and removing the source control coding from the projects, which hasn't helped me.

The error does not occur every time I build, but it seems random on different deployment projects each time.

But build-servers often use other accounts (Local System and so on).

connect issue That error didn't stop me from deploying, building, debugging (or anyting) my project it just annoyed me.And in the Command Line step, I found that something you need to change: The solution path and project path you should make sure it is correct and it could be found on build agent server. Sources Directory) may represents 'C:\Agent_work

connect issue That error didn't stop me from deploying, building, debugging (or anyting) my project it just annoyed me.

And in the Command Line step, I found that something you need to change: The solution path and project path you should make sure it is correct and it could be found on build agent server. Sources Directory) may represents 'C:\Agent_work\1\s'. Make sure you're calling the correct to build the solution. We followed that blog and posts on various sites from Stack Overflow and Microsoft.

We have made the suggested registry change and we have checked that we can build from a command line - in fact, as I pointed out above, we actually went so far as to copy the exact command line that was produced in the TFS build logs and executed it without change in a Command prompt on the build server and it did indeed build the deploy project.

The error is There are a few results returned searching for a solution to this problem (including several pages on Stack Overflow) and they pretty much all boil down to the one suggestion of adding or setting a value of 0 for Enable Out Of Proc Build to the key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Visual Studio\14.0_Config\MSBuild We followed this advice and, while it allowed us to build the setup projects from a command line on the build machine, it hasn't helped with the team build.

Note, we've tried adding the registry setting in various places but none have helped.

||

connect issue That error didn't stop me from deploying, building, debugging (or anyting) my project it just annoyed me.And in the Command Line step, I found that something you need to change: The solution path and project path you should make sure it is correct and it could be found on build agent server. Sources Directory) may represents 'C:\Agent_work\1\s'. Make sure you're calling the correct to build the solution. We followed that blog and posts on various sites from Stack Overflow and Microsoft.We have made the suggested registry change and we have checked that we can build from a command line - in fact, as I pointed out above, we actually went so far as to copy the exact command line that was produced in the TFS build logs and executed it without change in a Command prompt on the build server and it did indeed build the deploy project.The error is There are a few results returned searching for a solution to this problem (including several pages on Stack Overflow) and they pretty much all boil down to the one suggestion of adding or setting a value of 0 for Enable Out Of Proc Build to the key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Visual Studio\14.0_Config\MSBuild We followed this advice and, while it allowed us to build the setup projects from a command line on the build machine, it hasn't helped with the team build.Note, we've tried adding the registry setting in various places but none have helped.

\s'. Make sure you're calling the correct to build the solution. We followed that blog and posts on various sites from Stack Overflow and Microsoft.We have made the suggested registry change and we have checked that we can build from a command line - in fact, as I pointed out above, we actually went so far as to copy the exact command line that was produced in the TFS build logs and executed it without change in a Command prompt on the build server and it did indeed build the deploy project.The error is There are a few results returned searching for a solution to this problem (including several pages on Stack Overflow) and they pretty much all boil down to the one suggestion of adding or setting a value of 0 for Enable Out Of Proc Build to the key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Visual Studio.0_Config\MSBuild We followed this advice and, while it allowed us to build the setup projects from a command line on the build machine, it hasn't helped with the team build.Note, we've tried adding the registry setting in various places but none have helped.

an error has occurred while validating the configuration settings-9an error has occurred while validating the configuration settings-68an error has occurred while validating the configuration settings-4

One thought on “an error has occurred while validating the configuration settings”

  1. We'll refund any unused months prorated at the monthly rate if you withdraw early, less a cancellation fee of 0. You'll have the option to select an interest-only payment plan, or an immediate repayment plan.